Verkoop

Er zijn verschillende materialen beschikbaar om de borstvoeding optimaal te ondersteunen. Lactatiekundige op Urk steunt en verkoopt de volgende producten en merken:

 

Rite Aid – hydrogel borstkompressen

Last van gevoelige tepels? Gebruik dan de hydrogel borstkompressen van Rite Aid. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige of kapotte huid. Ze zorgen ervoor dat de natuurlijke vochtbalans van de huid herstelt. De borstkompressen zijn 24 uur per dag toepasbaar voor een snel herstel.

 

Mother Mates – hydrogel tepelverbanden

Pijnlijke of geïrriteerde tepels? Of heb je te maken met tepelkloven door het geven van borstvoeding? De hydrogel tepelverbanden van Mother Mates zorgen direct voor verlichting. De hydrogel tepelverbanden zijn uitspoelbaar en enkele dagen bruikbaar.

 

Medela – kolven, tepelhoedjes, accessories en de calma-fles

Medela is een wereldbekend innovatief bedrijf dat zich volledig focust op het ondersteunen van borstvoeding. Op het gebied van kolven behoort Medela tot de top. Het bedrijf doet veel onderzoek naar hoe ze de meest natuurlijke manier van voeden zo goed mogelijk benaderen. Bij Lactatiekundige op Urk bestaat het assortiment uit enkele soorten kolven, verschillende tepelhoedjes, overige accessoires en natuurlijk de calma-fles.

 

Lansinoh – Lanoline crème

Tepelkloven of andere wondjes? Dan is de lanoline crème van Lansinoh echte aanrader. Voor moeders met een gevoelige huid biedt deze crème de beste kwaliteit. Deze zuivere crème is gemaakt op basis van lanoline en volledig hypoallergeen. Omdat de crème niet schadelijk is voor de baby is het schoonmaken van de tepels voor een voeding of kolfbeurt overbodig. Tubes bevatten 10 of 40 gram.

 

Nieuw in het assortiment is de dubbelzijdige kolf van Lansinoh. Maak een afspraak en laat je vrijblijvend informeren over deze of andere kolven.