Verkoop

Er zijn verschillende materialen beschikbaar om de borstvoeding optimaal te ondersteunen. Lactatiekundige Hillien steunt en verkoopt de volgende producten en merken:

Rite Aid – hydrogel borstkompressen

Last van gevoelige tepels? Gebruik dan de hydrogel borstkompressen van Rite Aid. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige of kapotte huid. Ze zorgen ervoor dat de natuurlijke vochtbalans van de huid herstelt. De borstkompressen zijn 24 uur per dag toepasbaar voor een snel herstel.

Horigen- kolven, accesoires

kolf kopen
koop een kolf

Horigen is een redelijk nieuw merk en timmert hard aan de weg in Nederland. Met veel plezier verkoop ik al een aantal jaren de kolven van horigen. Door het vele onderzoek, ontwikkeld Horigen zich continu en blijft bij met alle nieuwe snufjes die een kolf tot een hedendaags product maakt.

Medela – kolven, tepelhoedjes, accessoires en de calma-fles

Medela is een wereldbekend innovatief bedrijf dat zich volledig focust op het ondersteunen van borstvoeding. Op het gebied van kolven behoort Medela tot de top. Het bedrijf doet veel onderzoek naar hoe ze de meest natuurlijke manier van voeden zo goed mogelijk benaderen. Bij Lactatiekundige op Urk bestaat het assortiment uit enkele soorten kolven, verschillende tepelhoedjes, overige accessoires en natuurlijk de calma-fles.

Lansinoh – Lanoline crème

Tepelkloven of andere wondjes? Dan is de lanoline crème van Lansinoh echte aanrader. Voor moeders met een gevoelige huid biedt deze crème de beste kwaliteit. Deze zuivere crème is gemaakt op basis van lanoline en volledig hypoallergeen. Omdat de crème niet schadelijk is voor de baby is het schoonmaken van de tepels voor een voeding of kolfbeurt overbodig. Tubes bevatten 10 of 40 gram.